Hier vindt u een greep uit ons aanbod van diensten. Heeft u echter andere wensen neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen naast de standaard producten en diensten namelijk ook veel maatwerk.

Heeft u een wens op het gebied van printwerk dan voorzien wij u graag van een goed advies om zo tot een passend eindresultaat te komen.

GLASPRINTS

Wij printen direct op echt glas. Een print op glas is uniek door de helderheid en kleurechtheid.
Daarnaast is een print op glas ook duurzaam. Glasprints worden onder andere toegepast voor wanddecoratie, achterwanden van keukens, deuren en ruiten.

TAFELBLAD MET PRINT

Een tafelblad voorzien van een print met uw logo of bedrijfspresentatie is een uniek object in uw vergaderruimte, kantine of beursstand. Onze tafelbladen zijn handgemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen. Informeer naar de mogelijkheden.

GEVELRECLAME

U kunt uw bedrijfspand de juiste uitstraling geven via gevelreclame. Gevelreclame kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden via reclameborden, een spandoek, stickers op de ramen of letters op de gevel. Hiermee creëert u attentiewaarde en krijgt uw bedrijfspand het imago wat u wilt overbrengen.

WANDDECORATIE

U kunt bij ons terecht voor een uniek object aan de wand in het door u gewenste formaat. U kunt er ook voor kiezen om een hele wand te bekleden. Dit kan op verschillende materialen, zoals glas, Plexiglas, Dibond en geborsteld alumiunium

 

RECLAMEBORDEN

Via een reclamebord communiceert u uw bedrijfsnaam, logo, product of boodschap richting de omgeving. Het is dus belangrijk dat een reclamebord goed wordt ontworpen en netjes wordt gemaakt en afgewerkt. Wij maken reclameborden op diverse materialen, zoals dibond, geborsteld aluminium of RVS. Informeer naar de mogelijkheden.

POSTERS

Wij printen posters van A5 tot A0 en groter op aanvraag met de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast de standaard formaten kunt u natuurlijk ook kiezen voor een eigen formaat. De posters printen we op verschillende materialen, zoals blueback, 250 grams photostar en rollup film. Heeft u haast, bel dan gerust, want wij doen ook spoedbestellingen.

SPANDOEKEN

Uw logo, bedrijfsnaam of andere uiting in een spandoek op een frame.

De print wordt gemaakt op bisonyldoek en het doek wordt voorzien van hoogwaardige metalen ringen. Het spandoek wordt bevestigd met elastiek.

STICKERS

Stickers worden meestal toegepast voor niet-permanente reclame en zijn een relatief goedkope vorm van reclame maken. Ze zijn direct zichtbaar en zullen dus veel bekeken worden. Wilt u meer privacy dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor raamstickers.

Wij printen op verschillende materialen met verschil in hechting.

Contact